Skip to main content

Tehnička infrastruktura objekta

Integracija IT sistema

Implementacija
i integracija

Integracija informatičkih sistema danas je apsolutna neophodnost za uspešno poslovanje.

Ukoliko se suočavate sa sve većim obimom posla, smanjenim ljudskim resursima i malim budžetom za razvoj, problem može biti rešen dobrim planom tehničkog razvoja.

Prepustite nama da Vam pomognemo u pronalaženju kompletnog rešenja – izradi plana, izboru tehnologije i opreme kao i integraciji.

IT sistemi za objekte
 • LAN, MAN, WAN mreže
 • VoIP rešenja
 • Sistem video nadzora
 • Strukturni kablovski sistemi
 • Sistem kontrole pristupa
 • Specijalizovan sistem kontrole pristupa za bazene i aqua parkove
 • Sistem centralnog ozvučenja i oglašavanja
 • Interfonski sistem

Multimedijalne sale

Konferencijske sale, sale za sastanke, učionice

Dobra integracija je preduslov za efikasniji rad u sali. Mi nudimo tehničko rešenje koje čini upravljanje intuitivnim, lakim i dostupnim svakome.
Isporuka i montaža LCD projektora, motorizovanih platna, sistema za distribuciju zvuka i videa.
Dozvolite da tehnologija radi za vas, a vi se usredsredite na sadržaj.

Bachmann

Rešenja za kancelarije – office & next generation office

U centru svih Bachmann-ovih sistema nalaze se moderna tehnologija i inovativnost. Zahvaljujući konfigurabilnim rešenjima za razne vrste konekcija, ovi sistemi predstavljaju idealnu osnovu za izgradnju fleksibilnih konekcija. Bachmann rešenja obezbeđuju bezbednu komunikaciju, a svi elementi sistema su projektovani tako da zadovoljavaju najviše standarde funkcionalnosti i izgleda.

DETALJNIJE

IP video nadzor

IP tehnologije za kontrolu i nadzor

Rešenja bazirana na otvorenim IP standardima omogućavaju nadzor i snimanje gde god da se nalazite. Idite u korak s vremenom, iskoristite sve prednosti IP tehnologija za kontrolu i nadzor celih gradova i industrijskih kompleksa, ili da obezbedite nešto vama drago i dragoceno.

Kontrolne sobe za video nadzor

Obezbeđujemo sisteme za AV distribuciju, procesore za prikaz u više prozora, sisteme za KVM distribuciju, kontrolu kamera i multimedijalne prezentacije koji predstavljaju poslednju reč tehnike. Na taj način pojednostavljujemo upravljanje video zidovima i drugim AV uređajima u sobama za video nadzor.

IP Video nadzor

IP video nadzor baziran na rešenjima proizvođača MOBOTIX i AXIS.
Planiranje, isporuka i montaža IP kamera, servera, profesionalnog softvera za video nadzor sa integracijom ostalih bezbednosnih sistema.

Sistemi ozvučenja i sistemi javnog obaveštavanja

Bit Projekt se bavi projektovanjem i realizacijom sistema ozvučenja multimedijalnih sala, konferencijskih sala, kućnih bioskopa, kao i sistema javnog obaveštavanja (Public Address sistemi).
Iskustvo stečeno velikim brojem realizovanih PA projekata i projekata multimedijalnih sala, kao i bliska saradnja sa Laboratorijom za akustiku Elektrotehničkog fakulteta rezultuju sistemima vrhunskog kvaliteta.
S obzirom na sveobuhvatnost i kvalitet sistema koje nudimo u domenu tehničke infrastrukture objekta, naši klijenti se odlučuju da i realizaciju PA sistema povere upravo Bit Projektu.

AUDAC

AUDAC, belgijski proizvođač audio opreme specijalizovan je za proizvodnju komponenti audio sistema za profesionalne primene. AUDAC portfolio obuhvata digitalne audio matrice, pojačavače, zvučnike, mikrofone, izvore audio sadržaja, komponente za integraciju sistema itd.

DETALJNIJE

Amina Technologies ltd. – invisible loudspeakers

Bit Projekt je od 2013. partner britanske kompanije Amina Technologies.
Amina je kompanija specijalizovana za proizvodnju takozvanih “Nevidljivih zvučnika”. Ovi zvučnici spadaju u kategoriju DML (Distributed Mode Loudspeaker) zvučnika.

DETALJNIJE

Sistemi kontrole pristupa

Sistemi za kontrolu pristupa vrše identifikaciju, autentifikaciju, autorizaciju ovlašćenja, odobrenje za pristup i odgovornost entiteta koji zahteva pristup kroz akreditive za prijavljivanje, uključujući lozinke, lični identifikacioni broj (PIN), biometrijsko skeniranje i fizički ili elektronski ključ.

Metra – smarter electronic locking and access control solutions

 • Elektronski sistem zaključavanja – za razne vrste elektronskih ormarića.
 • Sistemi za ormariće za isporuku – obezbeđuju bezbedno skladištenje i 24/7 pristup robi, uz minimiziranje propusta isporuke.
 • Sistem za kontrolu pristupa – kompletno rešenje od ulaska do izlaska: kontrola pristupa, elektronsko zaključavanje i bezgotovinsku prodaju.
 • Komponente – standardizovane komponente nude praktično neograničenu primenu.

DETALJNIJE

Kontrolne sobe

Kontrolne sobe bazirane na IP tehnologijama

Obezbedite daljinski nadzor i kontrolu svih sistema u svojoj ustanovi, preko LAN mreže, jednostavnim pritiskom na dugme.

Centralizovano upravljanje objektom omogućava praćenje rada svih sistema i blagovremenu detekciju problema čime se smanjuju troškovi održavanja, povećava energetska efikasnost i čini celokupno funkcionisanje objekta efikasnijim.

Kontrolne sobe bazirane na IP tehnologijama zahtevaju novo znanje i razumevanje sistem-integratora, koje Bit Projekt  poseduje.

Inspiring sound solutions

AUDAC

Digitalne audio matrice. Pojačavači. Zvučnici. Mikrofoni. Izvori audio sadržaja. Komponente za integraciju sistema.

Referentni projekti