Skip to main content

Crestron integrisana rešenja

Where design meets technology

Sale za sastanke

Crestron Mercury®
Sve što Vam je potrebno da bilo koji prostoriju pretvorite u konferencijski poslovni prostor

SIP konferencijski telefon, rezervisanje prostorija, mogućnost Bluetooth® audio uparivanja sa mobilnim telefonom, indikator za isključivanje zvuka visoke vidljivosti, podrška za bilo koju web kolaboracionu aplikaciju, sistemski integrisana AirMedia® za potrebe bežične prezentacije, neverovatan kvalitet mikrofona i zvučnika, Enterprise obezbeđivanje i upravljanje, detalji sastanka i informacije o rezervisanosti prostorije na ekranu, ugrađeni senzor zauzetosti za podatke o korišćenju i automatizaciju.

Crestron Home

Sigurno – Komforno – Praktično

Sa Crestron Home, sve u kući se kontroliše sa lakoćom na jednoj inteligentnoj platformi. Vaš dom postaje sigurniji, udobniji i praktičniji.

Mogućnost kontrole svetla, zavesa, termostata, Home Access, audia, videa, kontrolera, bazena/spa, Health&Welness

Poslovne zgrade

Jednostavno – skalabilno – bezbedno

Uprostite i usmerite tehnologiju u Vašim prostorijama za sastanke ili u celoj zgradi kompanije. Integrisana rešenja iz Crestrona pojednostavljuju instalaciju i praktičnu upotrebu, kao i održavanje i proširivost.

Crestron je napredovao daleko od sistema touchpanela i kontole, i postao definitivni izvor za centralno i globalno kontrolisanje, upravljanje i prezentovanje informacija. Kontrolišite i automatizujte osvetljenje, zastore, ekrane, termostate i AV opremu – sve uz pomoć intuitivnog i jednostavnog za korišćenje touchpanela, daljinske ili posebne tastature. Dozvolite da Crestron preuzme kontrolu nad tehnologijom kako bi se Vi fokusirali na Vaš posao i sastanke.

Marine Solutions

Vaša jahta ili jedrilica predstavlja Vašu drugu kuću ili kancelariju. Crestron rešenja za automatizaciju Vam omogućuju da uživate u svim pogodnostima kao da ste kod svoje kuće ili u svojoj kancelariji.

Bilo da se nalazite usidreni u luci, ili na otvorenom moru, pod Vašim prstom se nalazi kontrola svih pogodnosti Vaše jahte ili jedrilice, uz pomoć posebnih daljinskih upravljača sa ekranom osetljivim na dodir, ili preko Vašeg iPhone®, iPad® ili Android™ mobilnog uređaja. Pristiskom prsta, Crestron Vam omogućava kontrolu nad audiom i videom, osveteljenjem, zavesama, bazenom i đakuzijem, bezbednosnim kamerama, motorizovanim jedrima, i više od toga. Crestron DigitalMedia™ distribuira HD audio i video na sve monitore i televizore, tako da Vi i Vaši gosti možete uživati u omiljenim filmovima i televizijskim programima bilo gde na jahti.

Uz veoma privlačan korisnički interfejs, Crestron sistemi su robusni, pouzdani i perfektni za pokretno okruženje.

Automatizacija osvetljenja

Jednostavno upravljanje osvetljenjem

Podesite dinamičke scene osvetljenja za svaku od soba, za svaku od zona, ili za celu ustanovu. Jednostavnim pritiskom na dugme možete naglasiti arhitektonska rešenja, stvoriti osvetljenje koje pomaže izvrašavanje određenih zadataka, pojačati utisam tokom video konferencije itd. Crestron donosi najobimniju liniju korisničkih interfejsa za komercijalno osvetljenje i kontrolu prigušivanja svetla, kao i mogućnost daljinskog nadzora, upravljanja i kontrole zgrada preko standardnih IP mreža.

Education Technology Solutions

Uživajte u pogodnostima koje donosi tehnologija u učionicama tako što ćete koristiti i PC aplikacije kao što su PowerPoint i Excel za prezentovanje Vašeg predavanja. Kontrolišite AV opremu, osveteljenje, zavese i ekrane uz pomoć intuitivnog tačpanela jednostavnog za korišćenje. Crestron Vam omogućuje jednostavno korišnjenje tehnoloških rešenja kako bi se Vi mogli fokusirati na predavanja.

Crestron je zastupljen na tržištu rešenja za edukativne centre preko tri decenije i zaista razume jedinstvene potrebe akademskog društva. Vrhunski američki koledži koriste Crestron technologiju za kontrolu, automatizaciju, nadzor i upravljnje svojih kampusa.

Upotreba: Učionice, Sale za predavanja, Auditorijumi, Teatri, Opservatorije, Naučne laboratorije, Centri za studentske aktivnosti, Kontrola kampusa

Hoteli, kazina, restorani i noćni klubovi

Smart Tehnologija za Ultimativno Iskustvo korišćenja

Centralno nadzirite, upravljajte i kontrološite arhitektonsko i unutrašnje osvetljenje, termostate, bezbednost, digitalne potpise i zvuk i video na objektu. Crestron je prvi izbor za hotele, kazina, restorane, sportke kafiće i noćne klubove širom sveta.

Kontrolišite urđaje i sisteme u baru, restorane, predvorju, centrima za opužtanje i prodavnicama suvenira iz centralne kancelarije. Ponudite ultimativan luksuz uz pomoć automotizovanih sistema u VIP i Penthouse apartmanima. Kontrolišite AV sisteme, osvetljenje i klimu velikim salama. Crestron kreira izveštaje za analizu upotrebe sobe i uređaja, vrši daljinsku dijagnostiku and zakazuje redovno održavanje.

Crestron jedini obezbeđuje kompletno integrisano funkcionisanje zgrade, upravljanje infrastrukturom i rešenje za kontrolu.

Državne institucije

Tehnologija od poverenja

Bez obzira da li prikazujete dokazni materijal u sudnici, glasate u skupštinskoj sali, ili se bavite nekim drugim važnim državnim poslom, Crestron usmerava i pojednostavljuje tehnologiju koju koristite da bi Vam olakšao posao.

Crestron razume jedinstvene i specifične potrebe vladinih i vojnih agencija i značaj bezbedne automatizovane kontrole tehnologije u ustanovama. Sa Crestron-om, daljinski nadzor i kontrola svih sistema preko LAN mreže je jednostavno ka pritisak dugmeta. Osvetljenje, HVAC, bezbednost i AV automatizacija i kontrola su pod Vašim prstima bez obzira gde se nalazite.

Upotreba: Sudnice, Skupštinske sale, Centri mrežnih operacija, Komandni centri, Ustanove za obuku, Učionice, Sale za predavanja, Auditorijumi, Opservatorije, Enterprise-Wide kontrola

Brošure

Crestron Marine Technology

Elegant control and automation systems
perfectly tailored to your lifestyle

Smart Home Solutions

Perfectly tailored
to your lifestyle

Crestron Flex
Video Conferencing

COLLABORATION AT ITS BEST.
SIMPLE. RELIABLE. FLEXIBLE.

Smart Home Solutions
for Multi-Dwelling Units

DM NVX® AV-over-IP

Anything is Possible

Referentni projekti