Skip to main content

O nama

Tim profesionalaca

Integracija informatičkih sistema danas je neophodna za uspešno poslovanje. Svaka propuštena godina omogućava konkurenciji da bude bar jedan korak ispred vas. Zato je danas pravo vreme da planski unapredite i integrišete svoj poslovni sistem.

Ukoliko imate sve više posla, nedostaje vam ljudi i mali vam je budžet za razvoj, problem se može rešiti dobrim planom tehničkog razvoja. Mi možemo da vam pomognemo u nalaženju kompletnog rešenja — izradi plana, izboru tehnologije i opreme kao i integraciji/povezivanju celokupnog sistema uz korišćenje najnaprednije tehnologije i najsavršenije optičke opreme.

Istorijat

Bit Projekt, lider u oblasti komunikacionog inženjeringa u Srbiji i regionu, osnovan je 1993. godine u Beogradu. Preko dvadeset godina uspešno pomaže domaćim i stranim kompanijama i društvenim organizacijama da dostignu vrhunsko poslovanje.

Od samog osnivanja, kompanija je imala cilj da primenom najsavremenijih tehnoloških dostignuća i korišćenjem vrhunske opreme izradi najkvalitetnija rešenja svojim klijentima. Briga o klijentu bila je i ostala jedno od osnovnih načela poslovanja kompanije Bit Projekt.

Iskustvo

Iskusni tim eksperata Bit Projekta u saradnji s klijentima pronalazi najpovoljnije rešenje za potrebe njihovog poslovanja, uključujući najefikasnije procese, metode i opremu koji danas u svetu postoje.

Do danas je naša firma realizovala projekte u mnogim sektorima: državnim organima i institucijama, zdravstvu, javnim preduzećima; farmaceutskim kompanijama; sektoru usluga (osiguranje, prodaja automobila, udruženja, hotelijerstvo), tehnologije i telekomunikacije, proizvodnje; humanitarnim organizacijama; privrednim preduzećima; bankarstvu i obrazovanju (institucije visokog školstva/univerziteti).

Tim

Bit Projekt danas zapošljava više od dvadeset ljudi: vrhunskih stručnjaka, inženjera, tehničara i administrativaca.

Vizija, misija i ciljevi naše kompanije

Vizija

Da bude najpouzdaniji, najstručniji i najbolji partner iz oblasti:

  • a. računarskih mreža i informatičkih rešenja,
  • b. tehničke infrastrukture objekata.

Da može da ponudi stranom tržištu svoje znanje iz ovih oblasti, bilo samostalno bilo u saradnji s vodećim svetskim kompanijama.

Da predstavlja sigurnost u stručnom napredovanju i podršku u životu svojim zaposlenim.

01

Vrednosti

Težnja za znanjem i stručnošću kao osnovni pokretač naših zaposlenih i naše kompanije.

Poštovanje, otvorenost, umerenost i ispunjavanje obećanja kojima se rukovodimo u odnosu prema kolegama, poslovnim partnerima i svima ostalima.

Želja da budemo najbolji u pravičnoj i humanoj tržišnoj utakmici.

Razvoj poslovnog i stručnog integriteta svakog zaposlenog i kompanije u celini.

02

Misija

Podrška našim kupcima i njihovo poverenje.

Timski rad i odgovornost svih zaposlenih.

Inovativnost i istinoljubivost naših akcionara.

Umerenost u želji za profitom.

Razumevanje za društvenu zajednicu i dobronamernost.

03

ISO 9001

ISO 9001 sertifikat od strane akreditovanog tela za sertifikaciju pokazuje posvećenost kvalitetu, klijentima, kao i volju da se konstantno radi na povećanju efikasnosti.

On demonstrira postojanje efikasnog sistema za upravljanje kvalitetom koji zadovoljava rigorozne zahteve nezavisnih, spoljašnih posmatrača.

ISO 9001 sertifikat pojačava imidž naše kompanije u očima klijenata i zaposlenih.